Yhdistyksen logo

Uppisten kotiranta on Oittaan ulkoilukartanon rannalla Espoossa.

Käytössämme on avanto-olosuhteet, joita ylläpitää Espoon liikuntatoimi.

Alueen ravintola tarjoaa sähkösaunat.

Rannan lämpimät uimakopit ovat jäsenten käytettävissä 24/7.

Logomme on suunnitellut taidegraafikko Hannu Taina, kirjailija Elina Karjalaisen Uppo-Nallet -kirjojen kuvittaja.

Voit tutustua yhdistyksen toimintaideaan lukemalla yhdistyksen säännöt.

Jäsenmäärä kasvaa lähes päivittäin, meitä on noin 650.

Seuran hallituksen jäsenet käyttävät paljon aikaa järjestäessään upeita jäsentapahtumia, jotka ovat jäsenille ilmaisia tai osin maksettuja. Jäsentapahtumia pidetään koronaturvallisesti, noudattaen ohjeita.

Kaudella 2021-2022 on järjestetty yhdistyksen Meriretki Bengtskärin majakalle, digiloikkakoulutusta hallituksen jäsenille Teamsissä, avajaistilaisuus Lepolammella, Saunamajuri-iltoja, kylpytynnyri-iltapäiviä, seuran pikkujoulut teatterissa ja ravintolassa.
Vielä kevään mittaan käydään saunaretkellä Herrankukkarossa, pidetään yllä avantouintiharrastusta Oittaalla ja tehdään Go-Uppis-Go matalankynnyksen liikuntatapahtumia.

Uppisten jäsenmaksulla saa lisäksi kaikki Suomen Ladun jäsenedut.